Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Vezë të ziera

nga Ferma MIA

Dy vezë të ziera të sperkatura me vaj ulliri, djath dhe rigon. 

(Çmimi varion sipas gramaturës) 

Produkte te ngjashme