Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Vere - Vreshti i Pashait Kabernet (75 cl)

nga Leskovik

(2014)


Kategoria: Vere e Kuqe

Lloji: Te Vecanta
Produkte te ngjashme