Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Vere - Pulsi i Beratit (75 cl)

nga Berati

(2017)


Kategoria: Vere e Bardhe

Lloji: Te Vecanta
Produkte te ngjashme