Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Vere - Shesh i Zi - Kokomani (75 cl)

nga Shijaku

75 cl

Kategoria: Vere e Kuqe

Lloji: Te Vecanta




Produkte te ngjashme