Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Vere - Shesh i Bardhe - Bardha (75 cl)

nga Marikaj

(2015)


Kategoria: Vere e Bardhe

Lloji: Te Vecanta
Produkte te ngjashme