Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Turshi me kastravec (720 gr)

nga Ferma MIA

Te prodhuar nga Ferma Mia. Permban kastravec, hudher, uthull molle, kripe.


Kategoria: Turshi

Lloji: Te Pergatitura nga ne
Produkte te ngjashme