Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Trahana me Perime (250 gr)

nga Pogradeci

250 gr

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme