Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Spec jeshil (500 g)

nga Ferma MIA

Speca jeshil Te mbjellur ne fermen Mia e te rritur me shume perkushtim e durim:)


Kategoria: perime

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme