Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Shkurteza (140 gr)

nga Ferma MIA

nga Ferma Mia

Kategoria: Mish

Lloji: Te Vecanta
Produkte te ngjashme