Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Sallate Baby Spinaq dhe Shege (400 gr)

nga MIA

Baby Spinaq, Shege, Portokall, Djathe i Bardhe

Kategoria: sallate

Lloji: Te Pergatitura nga ne
Produkte te ngjashme