Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Sallate Mozzarella dhe Arra (280 gr)

nga MIA

Rukola, Pomodorini, Arra, Mozzarella.


Kategoria: sallate

Lloji: Te Pergatitura nga ne
Produkte te ngjashme