Shuma minimale për porosi është 3000 lekë.

Sallate Karrota Patate dhe Brokoli ne Avull (500 g)

nga MIA

Karrota, Patate, Brokoli, Lulelaker dhe Lulekungulli


Kategoria: sallate

Lloji: Te Pergatitura nga ne
Produkte te ngjashme