Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Sallate Frutash (250 gr)

nga MIA

Rrush, Kumbull, Mandarine, Molle, Banane, Luleshtrydhe.

Kategoria: sallate

Lloji: Te Pergatitura nga ne
Produkte te ngjashme