Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Sallatë me Panxhar

nga Ferma MIA

Çmimi varion sipas gramaturës


Kategoria: sallate

Lloji: Te Pergatitura nga ne
Produkte te ngjashme