Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Sallatë me finok, shegë, portokalle dhe sallatë jeshile

nga Ferma MIA

(Çmimi varion sipas gramaturës) 

Kategoria: sallate

Lloji: Te Pergatitura nga ne
Produkte te ngjashme