Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Rukola e fresket (500 gr)

nga Ferma MIA

Nga Ferma Mia


Kategoria: Ferma Mia, perime

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme