Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Rose (1 Kg)

nga Ferma MIA

nga Ferma Mia.

Pesha varion nga 1-2 kg.


Lloji: Te Vecanta
Produkte te ngjashme