Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Rezerve Kavalion Belba (75 cl)

nga Kavaja

(2012)


Kategoria: Vere e Kuqe

Lloji: Te Vecanta
Produkte te ngjashme