Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Recel Qershie

nga Ferma MIA

I pergatitur nga Ferma Mia

Perberesit: Qershi, sheqer kaf, mjalte 


Kategoria: recel

Lloji: Te Vecanta
Produkte te ngjashme