Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Recel Rrush Shtogu (310 gr)

nga Puka

310 gr

Kategoria: recel

Lloji: Te Vecanta
Produkte te ngjashme