Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Recel Dardhe

nga Ferma MIA

I pergatitur nga Ferma Mia

Perberesit: Dardhe, sheqer kaf, mjalte


Kategoria: recel

Lloji: Te Pergatitura nga ne
Produkte te ngjashme