Shuma minimale për porosi është 3000 lekë.

Qumesht Me Cereal dhe Spelt (250 gr)

nga Importi

Pluhur 250 gr

Per Femije Pas 4 Muaj


Kategoria: Qumesht Pluhur

Lloji: Te Gatshme
Produkte te ngjashme