Qofte me patate (vasketa, 6 cope)

nga Ferma MIA

Qofte me patate, ereza te ndryshme, veze djathe kackavall dele nga Veleciku dhe vaj ulliri. Te gjitha perimet nga Ferma Mia


Kategoria: perime

Lloji: Te Pergatitura nga ne
Produkte te ngjashme