Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Qershi (500gr)

nga Dibra

500 gr


Kategoria: fruta

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme