Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Qepujka (500 g)

nga Korca


Kategoria: perime

Lloji: Te fresketa
Produkte te ngjashme