Shuma minimale për porosi është 3000 lekë.

Pure Molle & Banane dhe Kajsi (190 gr)

nga Importi

190 gr

Per Femije Nga 6 Muaj


Kategoria: Pure per Femije

Lloji: Te Gatshme
Produkte te ngjashme