Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Petka Kg

nga Korca

300 gr

Kategoria: brumra

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme