Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Perime të marinuara

nga Ferma MIA

 

(Çmimi varion sipas gramaturës) 

Produkte te ngjashme