Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Pekmez (lëng molle, sheqer, aromë trëndafili)

korce

Pekmez nga frutat e shtrydhura.

Kategoria: korce, Pekmez

Lloji: Te Vecanta
Produkte te ngjashme