Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Pazi

nga Ferma MIA

Pazi e fresket nga Ferma Mia.

Kategoria: nga Ferma Mia, pazi, sallate

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme