Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Patëllxhan në zgarë të marinuara në vaj ulliri

MIA Organic

720 gr
Produkte te ngjashme