Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Patellxhan I thare i marinuar ne vaj ulliri (348 gr)

nga Ferma MIA


Kategoria: Turshi

Lloji: Te Pergatitura nga ne
Produkte te ngjashme