Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Patellxhan (500 gr)

nga Ferma MIA

500 gr

Kategoria: perime

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme