Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Patate Mia (500gr)

nga Ferma MIA

Ferma Mia


Kategoria: perime

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme