Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Muhalebi Tershere (250 gr)

nga Importi

Pluhur (250 gr)

Per Femije Nga 6 Muaj


Kategoria: Mualebi Pluhur

Lloji: Te Gatshme
Produkte te ngjashme