Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Molle e kuqe (500 gr)

nga Korca

500 gr

Kategoria: fruta

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme