Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Mjaltë Sherebele (1 kg)

nga Malesia e madhe

Mjalti vjen nga Malesia e Madhe dhe permban 50 % Mjalte te prodhuar nga sherebela dhe pjesa tjeter nga lule Te ndryshme Te veriut Te Shqiperise.


Kategoria: mjalte

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme