Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Mjaltë Gështenje (500 gr)

nga Kosova

Nga Puka 


Kategoria: mjalte

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme