Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Mjalte shumelulesh (485gr)

nga Puka

Mjalte shumelulesh sherebele, caj mali, trumze etj nga Puka


Kategoria: mjalte

Lloji: Te Pergatitura nga ne
Produkte te ngjashme