Mish Vic Ragu ( 500 gr )

nga Erseka

Vicat jane te rritur ne kullotat natyrale te Ersekes. Nuk mbahen ne rregjim stallor.

Ragu eshte pjese e muskulit dhe perdoret shume mire per mish te grire apo gjelle.


Kategoria: mish

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme