Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Luleshtrydhe vendi (500 g)

nga Kavaja

Luleshtrydhe Te prodhura ne vendin tone


Kategoria: fruta

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme