Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Laker e Kuqe (500 gr)

nga Hamallaj

500 gr

Lakra e kuqe peshon nga 300 gr deri ne 800 gr.


Kategoria: perime

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme