Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Kungull Mia

nga Ferma MIA

500 gr


Kategoria: nga Ferma Mia, perime

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme