Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Kerpudha (200 gr)

Nga Divjaka

200 gr

Kategoria: perime

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme