Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Karrota te marinuara ne agrodolce (720 g)

nga Ferma MIA


Kategoria: Turshi

Lloji: Te Pergatitura nga ne
Produkte te ngjashme