Ne 2 ore dorezojme ne te gjithe Tiranen :)

Karrota (500 gr)

nga Rrogozhina

Karrota eshte e pasur me vitamina te shumta si A, B dhe C, permban B-karroten qe permireson shikimin.

Kategoria: perime

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme