Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Kackavall me bukë fike (480 g)

Mrizi I Zanave


Kategoria: bulmet

Lloji: Te Vecanta
Produkte te ngjashme