Ne 2 ore dorezojme ne te gjithe Tiranen :)

Jufka (250 gr)

nga Ferma MIA

Te pergatitura nga ne me miell dhe veze fshati


Kategoria: brumra

Lloji: Te Pergatitura nga ne
Produkte te ngjashme