Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Hudher e njome (180 g)

nga Ferma MIA

tufe

Kategoria: nga Ferma Mia, perime

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme