Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Gliko Limoni

nga Permeti

Gliko Limoni e pergatitur në Përmet

Kategoria: gliko limoni, nga Permeti

Lloji: Te Vecanta
Produkte te ngjashme